PočetnaShowbizŽeljko Mitrović: Ukidam „Zadrugu“ na preporuku Vučića

Željko Mitrović: Ukidam „Zadrugu“ na preporuku Vučića

Beograd 22. oktobar 2022. Potpisivanje ugovora o prelasku muzicke emisije Nikad nije kasno na Pink televiziju Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Na preporuku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”, objavio je vlasnik TV Pink Željko Mitrović.

“Verujem da je jedinstvo Srbije i procena Predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa”, objavio je Mitrović na tviteru.

Govoreći o rijaliti programima, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je „razgovarao i sa vlasnikom Pinka“.

„I zamolio sam ga i rekao mu da jedan deo građana Srbije smatra da rijaliti nije dobra stvar i da ja znam kakav je njegov stav i gledalaca Srbije koji to gledaju, ali to je bila moja molba. Pre nego što sednemo i razgovaramo o tome. Zamolio sam ga pre nego što se o tome razovara u okviru REM-a, zamolio sam ga da sam razmotri mogućnost da to ukine – da li će ili neće, to ćemo da vidimo“, naveo je.

Pratite nas

Najčitanije

11. dan protesta Srba

Vjosa priznala: Pukla tikva?

Slične vesti