PočetnaShowbizOsvanula prva Instagram fotka Džej Lo i Bena Afleka: Odala ih prijateljica

Osvanula prva Instagram fotka Džej Lo i Bena Afleka: Odala ih prijateljica

 

Dženifer Lopez i Ben Aflek vruća su tema svetskih medija otkako se pojavila vest da su se pomirili nakon više od 10 godina i to nedugo pošto je ona raskinula veridbu s Aleksom Rodrigezom, a sada je na društvenim mrežama osvanula i njihova prva zajednička fotka.

Nju je objavila prijateljica Džej Lo, glumica Lea Remini, i to povodom svog 51. rođendana, a na kojoj pozira zajedno sa zagrljenim parom.

„Želela sam da podelim s vama mali video mog rođendana jer sam dobila toliko ljubavi. Ne mogu dovoljno da se zahvalim porodici i prijateljima što su slavili sa mnom na meni poseban način“, napisala je između ostalog Lea uz video.

Nedavno je izvor blizak Dženifer i Benu za E!News potvrdio da su potpuno predani jedno drugom, iako su se složili da neće žuriti s venčanjem.

„Oni spajaju svoje živote i porodice, ali još ne osećaju potrebu za veridbom ili venčanjem. Ne smatraju da im je to potrebno. Žele da učine sve kako bi ovo uspelo“, izjavio je anonimni izvor.

Dodao je i kako Dženifer svojim načinom života sjajno utiče na Bena, koji je vodio dugu i tešku borbu s alkoholizmom.

„Divna je prema njemu. Ona ne pije alkohol, redovno vežba i zdravo se hrani. To sve dobro utiče na njega“, zaključio je.

Dženifer će se u potpunosti preseliti u Los Anđeles kako bi bila što bliže Benu, a par je trenutno u potrazi za zajedničkim domom iz snova.

 

Pratite nas

Najčitanije

Komentari

Slične vesti