PočetnaVestiPolitikaSNS Vračar traži hitno isključenje Nebojše Stefanovića iz stranke

SNS Vračar traži hitno isključenje Nebojše Stefanovića iz stranke

Opštinski odbor Vračar Srpske napredne stranke na današnjoj sednici jednoglasno je doneo odluku da zatraži smenu Nebojše Stefanovića sa svih državnih funkcija i sa mesta predsednika Gradskog odbora, kao i smenu kompletnog rukovodstva Gradskog odbora SNS Beograd.

Nakon sastanaka svih mesnih odbora koji su održani prethodnih dana najveće nezadovoljstvo i kritike članstva odnosile su se na rad predsednika Gradskog odbora i doskorašnjeg ministra unutrašnjih poslova, a sadašnjeg ministra odbrane Nebojše Stefanovića i njegovih saradnika, pre svega zbog afere prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ugrožavanja njegove lične bezbednosti, kao i bezbednosti njegove porodice.

Članovi OO Vračar zahtevaju da se do kraja ispita ko je prisluškivao predsednika Vučića i njegovu porodicu i zbog čega tadašnji ministar policije Nebojša Stefanović nije reagovao i zaštitio predsednika Srbije i njegovu porodicu.

Na sastanku je zaključeno da ne samo da je neophodna smena sa svih funkcija, nego i isključivanje iz članstva Nebojše Stefanovića i svih njegovih saradnika koji su odgovorni za ugrožavanje bezbednosti predsednika Vučića i njegove porodice.

Istaknuto je da Aleksandar Vučić jedini koji može da bude predsednik vladajuće stranke i da jedino on može da bude kandidat SNS za predsednika Srbije na predstojećim izborima.

Na sastanku je istaknuta i apsolutna podrška kako predsedniku Vučiću, tako i njegovoj porodici. Posebna podrška je pružena predsednikovom ocu Anđelku, bratu Andreju i sinu Danilu koji su bili izloženi sramnim i brutalnim napadima od strane kriminalaca i tajkuna i njihovih medija.

Zatraženo je od nadležnih organa da se posebno obrati pažnja na bezbednost porodice Vučić i predsednika Srbije, koji je javno objavio žestok rat mafiji i poručio da neće dozvoliti da kriminalci rade šta hoće u našoj državi, da pokušaju da dođu na vlast i da upravljaju Srbijom, nego da svi kriminalci treba da budu brzo pohapšeni i procesuirani ma gde god se nalazili i krili.

Pratite nas

Najčitanije

Komentari

Slične vesti