PočetnaShowbizSamanta iz serije „Seks i grad“ tri puta se udavala, a konačnu...

Samanta iz serije „Seks i grad“ tri puta se udavala, a konačnu sreću našla je kraj ovog čoveka: Došao je u drugu državu samo da bi je video, a sada su nerazdvojni

Glumica Kim Katral svetsku slavu stekla je ulogom čuvene Samante u seriji “Seks i grad”.

Ova uloga ušla je u legendu, a mnogi njeni obožavaoci bili su razočarani kada se saznalo da Kim neće glumiti u nastavku serije „I tek tako“. Ipak, nedavno se saznalo da će se ona pojaviti u jednoj epizodi nove sezone, što mnogi sa nestrpljenjem iščekuju.

Iako je planetarno poznata, o privatnom životu Katralove ne zna se mnogo, budući da ga je oduvek čuvala daleko od očiju javnosti.

Kim Katral Foto: EPA/SEBASTIEN NOGIER

Poznato je da je od 2016. godine u ljubavi sa Raselom Tomasom, nakon što su se upoznali tokom sniman ja jedne emisije na kojoj je on radio kao inženjer zvuka.

Posle snimanja, ostali su u kontaktu, a u jednom trenutku on je odlučio da otputuje u Kanadu kako bi je posetio, a ostalo je istorija.

Kim Katral Foto: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia

„Naši životi su bili tako odvojeni i tako različiti. Sada imamo lep život i jako sam zahvalna tome“, rekla je ona jednom prilikom za „Times“.

Tom prilikom je istakla i da je pandemija koronavirusa bila test za njihovu vezu. Tada su bili primorani da budu zaključani zajedno, nakon čega su postali nerazdvojni i sada žive na relaciji Njujork-Kanada-London.

Kim Katral Kim Cattrall
Kim Katral Foto: Ana M. Wiggins / Avalon / Profimedia

Podsećamo, pre ljubavi sa Raselom, Kim Katral bila je u braku sa Larijem Dejvisom do 1979. godine. Nakon toga se udala za Andreja Džeja Lajsona i sa njim je bila do 1989. godine. Kim se udala i treći put, za Marka Levinsona i sa njim je u braku bila od 1998. do 2004. godine.

Pratite nas

Najčitanije

Slične vesti