PočetnaSportNovi skandal u Partizanu: Jović tužio klub i tražio raskid ugovora, crno-beli...

Novi skandal u Partizanu: Jović tužio klub i tražio raskid ugovora, crno-beli ostaju bez miliona

Nemanja Jovic during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match between Vojvodina and Partizan at stadium Karadjordje on April 01, 2023 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Ređaju se skandali u Humskoj.

Fudbalski klub Partizan tone sve dublje i dublje, a uprkos medijskoj kampanji da se predstavi kako klub planira ozbiljna pojačanja, stigao je još jedan šamar u Humsku koji pokazuje katastrofalno stanje.

Naime, u FSS je stigla tužba protiv Partizana od strane talentovanog Nemanje Jovića koji se odlučio na krajnju meru kako bi naplatio dugovanja i zatražio raskid ugovora prema saznanjima „Mocartsporta“.

Ovo je veliki udarac za klub s obzirom da je u pitanju jedan od talenata na kojima je mogao da se zaradi ozbiljan novac. Jović je pre dve godine izabran za zaštitno lice kluba, dečka koji će promovisati dresove za novu sezonu, a pričalo se da je u pitanju novi veliki projekat, od koga bi Partizan trebalo da zaradi milione.

A desiće se, ako se tužba usvoji, da crno-beli izgube talenta iz „klase 2002“ bez dinara obeštećenje, godinu dana pre isteka ugovora.

U ovom trenutku se ne zna koliko tačno novca od Partizana potražuje Jović, ali s obzirom da je u prvom timu od zime 2021. pretpostavka da je je reč o nekoliko stotina hiljada evra.

Kad se na sednici Skupštine poslednji put obraćao delegatima, predsednik Milorad Vučelić je istakao, između ostalog, kako je „kriv što se sve plate igračima isplaćuju na vreme“, samo što izgleda ni tad nije govorio istinu.

Jović je najbolji fudbal igrao u trneerskom mandatu Aleksandra Stanojevića i to kad je promovisan u prvotimca, ali već dve godine nije uspeo da ispuni potencijal. Za Partizan je odigrao 95 utakmica, dao deset i namestio 11 golova.

Prema „Transfermarktu“ njegova vrednost je dva miliona evra.

Pratite nas

Najčitanije

Novi potres u blizini Siska

Slične vesti