PočetnaShowbizDugo je krila; Ana Ivanović iskreno o odnosu sa Bastijanom Švajnštajgerom: "Oni...

Dugo je krila; Ana Ivanović iskreno o odnosu sa Bastijanom Švajnštajgerom: “Oni su dosta drugačiji”

IZVOR: RTS | utorak, 12.09.2023.

Kao što je već poznato, teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger od početka svoje veze trude se da privatni život skrivaju od očiju javnosti. Međutim…

Nakon rođenja trećeg sina, Ana Ivanović je otvorila dušu, te je u esmisiji Mire Adanje Polak (RTS) ispričala i detalje iz privatnog života.

Na pitanje da li je od samog starta znala da je nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger “taj”, Ana kaže da je to odmah osetila.

“Mislim da svaka žena to oseti. Odmah sam osetila… U pogledu, mislim da oči nikad ne lažu, kada u očima vidiš i osetiš nešto. Taj osećaj i dok smo bili prijatelji da se znamo odavno… On meni svakim danom daje tu sigurnost. To je jako važno i veliki luksuz. On je moj glas razuma, uvek je tu, ja sam dosta emotivna… Teško mogu da opišem, ali uvek me razoruža sa odgovorom, pristupom, pitanjem, da kad malo razmislim shvatim da treba da se smirim. Ja volim da se takmičim, volim da budem bolje, ali sam shvatila da ne mogu da budem na sto strana, on mi dosta pomaže da kanališem stvari, da odvojim ono što je važnije od onog što nije. Mi smo dva mentaliteta, ali smo se tako lepo uklopili. Naš mentalitet je vatra i njemu se to dopada. On voli da dođe ovde i da bude deo naše porodice i da izlazi sa drugarima. Sa druge strane, oni su dosta drugačiiji, sve je organizovano, sve se analizira, planira i ja imam to, volim da budem organizovana”, kaže Ana Ivanović.

Osvrnula se i na to kako je presekla da je vreme da prekine sa tenisom.

“To je bila odluka koja se dugo krčkala. Nije se desilo preko noći, bilo je dosta situacija koje su se uklopile da ja više nisam osećala da sam fizički na tom nivou. Postoji taj momenat kada se zna da je momenat da nešto, to je bio momenat za mene. To je bila samo moja odluka. Bilo je bolno i teško, završava se nešto što je moj život. Posle te objave, odjednom to više oficijalno ne postoji. Osećala sam i ushićenje, jer je sledio i novi put. Prvih par meseci osećala sam se i malo izgubljeno. Nisam neko ko može da sedi kući i ništa ne radi… Uvek sam tražila šta je to, sada kada su deca i porasla, iskristalisalo se. Sve sam objavila na fejsbuk lajvu. Tada sam bila u Engleskoj i nisam znala ni kako da sazovem konferenciju, tako da sam objavila preko fejsbuka”, kaže Ivanović.

Stil života joj je posebno važan, kao i privatnost.

“Uvek se trudim da živimo na isti način, da se hranimo što više organiski da živimo čisto, govorim i deci o reciklaži, puno im govorim i o duhovnom miru, mislim da je to važno jer živimo u svetu u kome se živi jako brzo. Veoma mi je važno da nikada nemamo telefon za vreme obroka, da razgovaramo, jer i tako upoznajemo decu i puno toga i saznajemo, tako sam ja odrasla i jako mi je važno da to prenesem na svoju decu. I Basti i ja volimo da provodimo vreme sa njima i dosta smo zajedno” kaže Ana Ivanović.

 

Pratite nas

Najčitanije

Slične vesti