PočetnaSportDivne vesti: Siniša Mihajlović otpušten iz bolnice u dobrom stanju

Divne vesti: Siniša Mihajlović otpušten iz bolnice u dobrom stanju

Srpski trener i legendarni fudbaler Siniša Mihajlović otpušten je iz bolnice “Sant’Orsola” u Bolonji posle drugog ciklusa hemioterapije. Italijanski mediji navode da se trener Bolonje oseća dobro.

Mihajlović je u leto 2019. godine dobio dijagnozu leukemije i šokirao javnost objavivši to. Vratio se 53-godišnjak iz Vukovara kasnije tokom godine posle uspešne operacije kosne srži i vodio je tim. Delovalo je da sve ide u dobrom smeru, ali je u 2022. godini Mihajlović ponovo morao da bude podvrgnut terapijama jer se bolest vratila.

Sve vreme je Mihajlović vodio tim sa stadiona „Renato Dalara“, a u trenucima u kojima je bio u bolnici, često se obraćao ekipi preko video poziva. Ostaje da se vidi da li će po otpuštanju iz bolnice Mihajlović biti na klupi Bolonje na meču protiv Venecije 8. maja.

Mihajlović je kao profesionalac igrao d 1986. do 2006. godine. Nosio je dres Borova, Vojvodine, Crvene zvezde, Rome, Sampdorije, Lacija i Intera. Za reprezentaciju Jugoslavije odigrao je 63 utakmice i postigao 10 golova.

Kao trener vodio je Kataniju, Fiorentinu, reprezentaciju Srbije, Sampdoriju, Milan, Torino i Sporting, pre nego što je 2019. godine započeo drugi mandat na klupi Bolonje.

Pratite nas

Najčitanije

Slične vesti